Individuell Kost- & Näringsrådgivning

Upplägg för rådgivningen:

Vi träffas vid två tillfällen, med ca tre veckors mellanrum. Varje träff tar ca en timme. Vi utgår från din livssituation, som den ser ut idag och jag stöttar dig på vägen mot ökad hälsa.

 

Träff 1. Vid första tillfället gör jag en kartläggning över hur din helhetshälsa ser ut idag. Du får fylla i ett speciellt framtaget frågeformulär, en ”Nutrimeter”, ett viktigt verktyg för att jag ska kunna ge dig den bästa rådgivningen. Vi går igenom frågeformuläret tillsammans och samtalar kring ditt nuläge och vad du önskar få ut av rådgivningen, vilket/vilka mål du vill nå med min hjälp.

 

Food image created by Peoplecreations - Freepik.com
Food image created by Peoplecreations – Freepik.com

 

Efter vår första träff gör jag en individuellt anpassad kost- och näringsrådgivning till dig som grundar sig på ”Nutrimetern” och vårt samtal. Tillsammans med rådgivningen får du med dig inspirerande recept för en sund kost som innehåller de näringsämnen som jag bedömer att du behöver för att må bra och nå det/de mål du satt upp. Recepten är varierande och omfattar allt från energigivande frukostar, nyttiga och uppiggande mellanmål, smak- och näringsrika middagar och hälsosamma efterrätter. Jag skickar även med annat som jag bedömer kan underlätta för dig så att du lyckas med din kostomläggning, exempelvis inköpslista över livsmedel, kaloriberäkningar, tips m.m. Rådgivningen får du via mail.

 

Träff 2. Vid detta tillfälle diskuterar vi hur din kostomläggning har gått. Efter tre veckor brukar kroppen ha börjat ställa om sig och du kan märka vissa resultat. Kanske vill du ha något mer recept? Är det något kostråd som du har fått som inte fungerar för dig? Vi diskuterar olika frågor och funderingar som du har i detta läge och hur du ska gå vidare för att nå dina mål samt en god och hållbar hälsa.

 

Pris för upplägg enligt ovan: 1 500 kr.

Vid behov eller önskemål kan du boka ytterligare träffar och rådgivning, 750 kr/tillfälle.

 

Jag håller även workshops för grupper inom ämnet, kontakta mig så berättar jag mer.