Vivira Hälsa & Livsstil

Vivira Hälsa & Livsstil startades i Gällivare år 2013 och drivs av Katarina Larsson. Företaget erbjuder tjänster och produkter som främjar hälsa, ökar välmående och livskvalitet.

Tjänsterna riktar sig både mot individer och grupper med bl.a. samtal, kurser och seminarium. Mål och tema kan variera utifrån individens, gruppens eller företagets behov men kan exempelvis handla om stresshantering, livsstilsförändringar, mental träning eller att må bra trots att man lever med värk/smärta.

Produkterna som VIVIRA Hälsa & Livsstil är återförsäljare för kan du bl.a. hitta i VIVIRA Shop här på hemsidan. Bland leverantörerna till de handplockade produkterna finns HUMANTOOL, Kreativ Insikt AB och Design & Hälsa.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information om produkterna eller om hur jag kan hjälpa dig eller ditt företag!

Katarina Larsson

Som Certifierad Coach och Certifierad Stress- och friskvårdsterapeut arbetar jag med kognitiv inriktning, ett coachande förhållningssätt och med fokus på det friska och att främja hälsa. Jag vill sprida kunskap, öka medvetenhet och ge redskap till dig som vill utvecklas eller förändra något i din livsstil eller ditt liv. Jag vill motivera och inspirera till att göra mer av sånt som du mår bra av, se vilka förändringar och drömmar som faktiskt är möjliga att genomföra eller uppnå och införa nya vanor som kan hjälpa dig att må bättre och känna dig tillfreds med livet.

Jag vill också använda de erfarenheter jag personligen samlat på mig av att leva med whiplash till att inspirera och hjälpa andra i liknande situationer att hitta sätt att må bra/bättre utifrån deras egna förutsättningar och hjälpa dem att gå framåt – vilken väg de än väljer.

Vivira-web-Amanda Matti-0108 Vivira-web-Amanda Matti-0062  Vivira-web-Amanda Matti-0202

   

Utbildningar

Certifierad Coach med kognitiv inriktning

Certifierad Stress- och friskvårdsterapeut

Certifikat Hälsokollen

Certifierad Arbetsmarknadscoach

Diplomerad Hälsocoach

Diplomerad Kost- & Näringsrådgivare