Alla Hjärtans Dag gåva – coachingtimmar

Alla hjärtans dag

Alla Hjärtans Dag är ett tillfälle att få GE! Även om vi naturligtvis inte behöver en speciell dag för att göra det så vill jag passa på att ge av min tid och engagemang och skänker därför bort tre coachingtimmar (värde 650 kr/tim) till tre olika personer – du väljer själv vilket innehåll/tema.

Coaching handlar ofta om att skapa förändringar i vardagen som hjälper dig att leva ett liv som du vill ha, mår bra av och trivs med. Det kan handla om i stort sett vad som helst som är viktigt för just DIG, där DU befinner dig idag och med de förutsättningar DU har.

Kanske känner du att du skulle vilja ha en mindre stressig tillvaro, med mer balans mellan livets olika områden (hälsa, sysselsättning, fritid, relationer, ekonomi, personlig utveckling, osv…)? Kanske känner du att du vill må bättre, känna mer glädje, harmoni eller meningsfullhet? Eller kanske har du ett särskilt mål du vill uppnå?

Inom coachingen utgår vi från din nuvarande situation med sikte på framtiden.

Jag ger dig verktyg och stödjer dig i arbetet mot ditt önskade läge så att du ska kunna hitta fokus och ägna tid och energi till det som är rätt för DIG.

 

Låter det som något du skulle vilja prova?

 

Vill du ha möjlighet att få en av de tre coachingtimmarna jag skänker bort i Alla Hjärtans Dag gåva? Skicka ett mail till katarina@vivira.se eller ett sms till 070-5775944 med ditt namn och dina kontaktuppgifter senast lördag 14/2-2015. Märk ditt meddelande med ”Alla Hjärtans Dag”. Jag drar sedan tre personer som får boka in varsitt coachingtillfälle, och meddelar dessa personligen måndag 16/2-2015.

Varma hälsningar Katarina