Coaching Företag

Coaching handlar om att hjälpa människor att nå för dem meningsfulla mål i livet. Det är en samtalsmetod som lär människor självstöttning, att ta ansvar och att utveckla sig själva. Vi utgår individens nuläge och jobbar mot önskat läge. Det bygger på filosofin att människor har de resurser de behöver för att åstadkomma förändring.

Passar som uppföljning på t.ex. hälsokontroll för att hitta mål, strategi och motivation till en långsiktig förändring men även som stöd vid förändringar och/eller livsstilsförändringar i övrigt.

Vi lägger fokus på hur deltagaren vill må och vad som behövs för att komma dit. Vi hjälper till att övervinna hinder, öppna upp för nya möjligheter och tillvägagångssätt. Grunden är ett möjlighets- och lösningsfokuserat förhållningssätt där huvuddelen av fokus riktas mot det friska, styrkor, lösningar, tillgångar och det som fungerar och stärker hälsan och livskvaliteten. Vi uppmärksammar till viss del hinder och svårigheter för att hitta vad som orsakar ohälsa, problem m.m. för att hitta drivkraft och motivation till handling.

Coaching är ett sätt att skapa bestående förändringar.

 

Kontakta mig för mer information och prisuppgift katarina@vivira.se eller tel 070-5775944

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.