Om Vivira

Vivira Hälsa & Livsstil

Vivira Hälsa & Livsstil startades i Gällivare år 2013 och drivs av mig, Katarina Larsson. Jag erbjuder tjänster som främjar hälsa och utveckling för både privatpersoner, grupper och arbetsplatser. Du som privatperson och ni som företag kan delta i eller anlita mig för coachande samtal, kurser, workshops, retreater eller övriga skräddarsydda arrangemang efter förfrågan.

Mål och tema kan variera utifrån individens, gruppens eller företagets behov men kan exempelvis handla om stresshantering, livsstilsförändringar, personlig utveckling eller att må bra trots att man lever med värk/smärta.

I VIVIRA Shop här på hemsidan kan du hitta produkter från HUMANTOOL som Vivira Hälsa & Livsstil är återförsäljare för.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information om tjänster eller produkter, samt med frågor om hur jag kan hjälpa dig eller ditt företag!

Katarina Larsson

Som Certifierad Coach, Certifierad Stress- och friskvårdsterapeut och Diplomerad Kost- & näringsrådgivare arbetar jag med kognitiv inriktning, ett coachande förhållningssätt och med fokus på det friska och att främja hälsa. Jag vill sprida kunskap, öka medvetenhet och ge redskap till dig som vill utvecklas eller förändra något i din livsstil eller ditt liv. Jag vill motivera och inspirera till att göra mer av sånt som du mår bra av, se vilka förändringar och drömmar som faktiskt är möjliga att genomföra eller uppnå och införa nya vanor som kan hjälpa dig att må bättre och känna dig mer tillfreds med livet.

Jag vill stötta och guida företag till att skapa hälsosamma arbetsplatser med friska medarbetare, mindre stress och mer arbetsglädje, lugn och fokus.

Jag vill också använda de erfarenheter jag personligen samlat på mig av att leva med whiplash till att inspirera och hjälpa andra i liknande situationer att hitta sätt att må bra/bättre utifrån deras egna förutsättningar och hjälpa dem att gå framåt – vilken väg de än väljer.

Vivira-web-Amanda Matti-0108 Vivira-web-Amanda Matti-0062  Vivira-web-Amanda Matti-0202

   

Utbildningar

Certifierad Coach med kognitiv inriktning

Certifierad Stress- och friskvårdsterapeut

Certifikat Hälsokollen

Certifierad Arbetsmarknadscoach

Diplomerad Hälsocoach

Diplomerad Kost- & Näringsrådgivare

 

Artiklar

Artikel i Bättre Nyheter 16 april 2018: KATARINA LARSSON I GÄLLIVARE BRINNER FÖR HÄLSA OCH VÄLMÅENDE: ”JAG VILL INSPIRERA MÄNNISKOR TILL ATT LEVA, INTE BARA ÖVERLEVA!”

Referenser

Hör av dig till mig för referenser från företag och privatpersoner jag arbetat med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.