Praktisk information

Jag är utbildad Certifierad Coach med kognitiv inriktning hos Hälsoakademin Europa AB. Utbildningen är godkänd av ICF (International Coach Federation) som är världens största branschorganisation för coacher. Jag jobbar utifrån ICF´s kärnkompetenser och etiska riktlinjer (bl.a. tystnadsplikt) för professionell coaching.

Varje samtal pågår ca 45-60 min och sker vanligtvis i min lokal på IT-huset Guldet i Gällivare eller på Viviragården i Ampiaslantto, men kan även ske under en promenad, telefonsamtal eller något annat som vi kommer överens om. Innan eller i samband med första coachingtillfället pratas vi vid för ett introduktionssamtal.

Hur många tillfällen vi bör träffas/pratas vid beror på vad du vill uppnå, din motivation och vilja m.m. Även om ett samtal kan väcka tankar som inspiration till viktiga förändringar i ditt liv, behövs det ofta fler träffar för att få en varaktig förändring.

Avbokning av tid för coaching ska ske senast 24 h innan bokad tid. Avbokning därefter debiteras med 50 % av priset. Ej avbokad coaching debiteras med hela priset.

Boka tid genom att kontakta mig per tel 070-577 59 44 eller mail katarina@vivira.se

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.